Skupština Republike Kosovo

Arbreshë Kryeziu - Hyseni

STRANKA:Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

POSLANIČKA GRUPA: Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

Komisije: Komisija za Evropske Integracije Komisija za lokalnu upravu, javnu upravu, regionalni razvoj i medije

Etnička pripadnost: Albanka;

Datum rođenja: 24.05.1989;

Mesto rođenja: Gnjilane;

Bračno stanje: Udata;

Obrazovanje: Bachelor – Novinarstvo, Master – Javna administracija;

Jezici osim maternjeg: Engleski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Član Skupštine opštine Gnjilane iz redova Pokreta SAMOOPREDELJENJE!;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!