Skupština Republike Kosovo

Albin Kurti

STRANKA:Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

POSLANIČKA GRUPA: Pokret SAMOOPREDELJENJE! (LVV)

Etnička pripadnost: Albanac;

Datum rođenja: 24.03.1975;

Mesto rođenja: Priština;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Visoko, Inženjer elektrotehnike;

Jezici osim maternjeg: Engleski, Srpsko-hrvatski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Poslanik Skupštine Kosova u 4,5 i 6 Sazivu, Predsednik  Pokreta SAMOOPREDELJENJE!;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!