Skupština Republike Kosovo

Slavko Simić

STRANKA:Srpska Lista (SL)

POSLANIČKA GRUPA: SRPSKA LISTA (LS)

Komisije: Komisija za pitanje bezbednosti i odbraneKomisija za nadzor obaveštajne agencije Kosova

Etnička pripadnost: Srbin;

Datum rođenja: 29.06.1984;

Mesto rođenja: Mitrovica;

Bračno stanje: Oženjen;

Obrazovanje: Master Profesor Fizičkog Vaspitanja;

Jezici osim maternjeg: Engleski, Albanski(Srednji nivo);

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Poslanik;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!