Skupština Republike Kosovo

Ariana Musliu - Shoshi

STRANKA:Demokratska partija Kosova (PDK)

POSLANIČKA GRUPA: Demokratska partija Kosova (PDK)

Komisije: Komisija za spoljne poslove i dijasporu

Etnička pripadnost: Albanka;

Datum rođenja: 15.08.1985;

Mesto rođenja: Priština;

Bračno stanje: Udata;

Obrazovanje: MSt u diplomatskim studijama; MSc iz Javne Uprave; Diplomirao iz Javne Politike i Upravljanja; Diplomirao Političke Nauke

Jezici osim maternjeg: Engleski, Francuski;

Sadašnje ili prethodne funkcije i aktivnosti: Nacionalni koordinator Skupštine Kosova u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope, Evropskog parlamenta, Parlamentarne skupštine NATO, Parlamentarne skupštine Frankofona;

Pitanja upućena poslaniku

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Vaše pitanje je poslato.

Hvala!