Kuvendi i Republikës së Kosovës

Të gjitha lajmet

Kryeparlamentari Daci priti përfaqësuesit e personave me aftësi të kufizuar

17.05.2004

Të sigurohet mbështetje më e madhe shoqërore për këtë kategori qytetarësh

Mbledhje e Komisionit parlamentar për media

17.05.2004

Raportimi për protestat e marsit në Kosovë ishte profesional, i paanshëm dhe korrekt <BR>Është e vërtetë se ka pasur disa raporte joprofesionale nga terreni, por ato nuk u bënë me qëllim të caktuar, madje lëshimet e tilla të vogla nuk ishin substanciale

Komisioni parlamentar për media shqyrton raportin e Gillette-s

14.05.2004

Do të marrin pjesë kryeredaktorët e tri televizioneve me shtrirje kombëtare

Punonjësit e Kuvendit dhe të Qeverisë dhuruan gjak

12.05.2004

Punonësit e Kuvendit dhe të Qeverisë i përgjigjen aksionit vullnetar të dhurimit të gjakut

Kryeparlamentari Daci udhëtoi për vizitë zyrtare në Shqipëri

12.05.2004

Daci do të realizohen takime me udhëheqësit e institucioneve kryesore të shtetit shqiptar