Kuvendi i Republikës së Kosovës

Të shtunën në Kuvendin e Kosovës bëhen homazhe për heronjtë Afrim Zhitia, Fahri Fazliu, Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani

22.11.2019

Të shtunën, më 23 nëntor 2019, në Kuvendin e Republikës së Kosovës bëhen homazhe për heronjtë Afrim Zhitia, Fahri Fazliu, Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani, me rastin e rivarrimit të tyre.

 

Koha: 10:00 - 11:30

 

Vendi: Holli i Kuvendit

 

Jeni të mirëseardhur!​