Kuvendi i Republikës së Kosovës

Nga mbledhja e Komisionit për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike

02.06.2020

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike, mbajti mbajti sot mbledhjen e radhës, të kryesuar nga kryetari Endrit Shala, në të cilin u miratua raporti vjetor i Agjencisë Kosovare të Privatizimit-AKP, për vitin 2019.

Për këtë pikët të rendit të ditës diskutimi ishte shterur gjatë mbledhjes së djeshme. 

Ndërkaq, për arsye të një avarie në minierën e Kishnicës, komisioni liroi Bordin e Komisionit të pavarur për Miniera dhe Minerale-KPMM, i kryesuar nga kryetari Musa Shabani, bord ky i paraparë të prezantojë sot para komisionit raportin e këtij komisioni për vitin 2019. 

Anëtarët e komisionit, u dakorduan që takimi i radhës, me anëtarët e këtij bordi, të mbahet të martën e ardhshme.