Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani u takua me ambasadorin amerikan Philip Kosnett

18.03.2020

Osmani dhe Kosnett biseduan për zhvilimet politike dhe masat anti Covid-19

 

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani priti në takim të rregullt ambasadorin amerikan në Kosovë, Philip Kosnett.

 

Në këtë takim u bisedua për zhvillimet e tanishme politike dhe rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar për të luftuar virusin COVID-19.