Kuvendi i Republikës së Kosovës

Konstituohet Komisioni për Buxhet dhe Transfere

25.02.2020

Komisioni për Buxhet dhe Transfere ka mbajtur sot mbledhjen konstituive që është kryesuar nga Hekuran Murati, kryetar.

 

Kryetari Murati para anëtarëve të rinj, njoftoi për fushëveprimtarinë e Komisionit, sipas të cilit është funksional, por po ashtu është edhe komision i përhershëm.

 

Anëtarët e Komisionit votuan për ndryshimin e emërtimit të Komisionit nga ai në Buxhet dhe Financa në Buxhet dhe Transfere, sipas emërtimit edhe të Ministrisë përkatëse.

 

Të gjithë anëtarët e këtij komisioni u pajtuan që të kenë përgatitje dhe angazhim më të madh, pasi që fushëveprimtaria e tij ndërlidhet me çështje të rëndësishme, siç është Projektligji për buxhetin 2020, që së shpejti do të sillet nga Qeveria për shqyrtim.

 

Me propozim të kryetarit Hekuran Murati, anëtarët e Komisionit për Buxhet dhe Transfere u pajtuan që mbledhjet të mbahen çdo të mërkurë prej orës 10:00.