Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, është komision funksional. Komisioni, në kuadër të fushëveprimit dhe përgjegjësive, i shqyrton të gjitha çështjet që lidhen me të drejtat e njeriut, me përcjelljen dhe me zbatimin e parimit të barazisë gjinore më legjislacion dhe peticionet e parashtruara nga një ose më shumë qytetarë.

Kalendari i aktiviteteve të komisionit

Përbërja e komisionit

Rasim Demiri

Koalicioni Vakat

Besa Ismaili

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Jasmina Dedić

Lista Serbe

Salih Zyba

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Fjolla Ujkani

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Saranda Bogujevci

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Marigona Geci

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Saranda Musliu

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Valdete Idrizi

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Teuta Haxhiu

ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS

Albulena Balaj - Halimaj

NISMA SOCIALDEMOKRATE

Dokumentet e komisionit