Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis është Komision funksional. Komisioni, në kuadër të fushëveprimit dhe të përgjegjësive, i shqyrton të gjitha çështjet që lidhen me bujqësinë, me pylltarinë, me zhvillimin rural, me infrastrukturën dhe mjedisin.

Kalendari i aktiviteteve të komisionit

Përbërja e komisionit

Liburn Aliu

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Bajrush Xhemaili

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Adem Hodža

Partia Unike Gorane

Hajrullah Çeku

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Shpejtim Bulliqi

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Ilir Ferati

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Evgjeni Thaçi - Dragusha

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Rasim Selmanaj

ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS

Miloš Perović

Lista Serbe

Endrit Shala

NISMA SOCIALDEMOKRATE

Dokumentet e komisionit