Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë , është komision funksional. Komisioni e ndërton bashkëpunimin me parlamentet e shteteve dhe e promovon anëtarësimin e Kuvendit në organizatat parlamentare rajonale e ndërkombëtare.

Kalendari i aktiviteteve të komisionit

Përbërja e komisionit

Time Kadrijaj

ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS

Fitore Pacolli - Dalipi

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Branislav Nikolic

Lista Serbe

Fatmire Kollçaku

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Gazmend Gjyshinca

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Kujtim Shala

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Arben Gashi

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Enver Hoxhaj

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Ariana Musliu - Shoshi

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Mirlinda Sopi - Krasniqi

ALEANCA KOSOVA E RE

Fidan Jilta

KOSOVA DEMOKRATIK TÜRK PARTISI

Dokumentet e komisionit