Komisioni për Integrim Evropian

Komisioni për Integrim Evropian, është komision i përhershëm. Komisioni, në kuadër të fushëveprimit dhe të përgjegjësive, e shqyrton dhe e mbikëqyr procesin e harmonizimit të çdo ligji të miratuar në Kuvend, me legjislacionin e Bashkimit Evropian

Kalendari i aktiviteteve të komisionit

Përbërja e komisionit

Armend Zemaj

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Haxhi Shala

NISMA SOCIALDEMOKRATE

Branislav Nikolic

Lista Serbe

Arbreshë Kryeziu - Hyseni

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Gazmend Gjyshinca

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Fitore Pacolli - Dalipi

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Blerta Deliu - Kodra

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Evgjeni Thaçi - Dragusha

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Bekë Berisha

ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS

Albert Kinolli

PARTIA ROME E BASHKUAR E KOSOVËS

Dokumentet e komisionit