Komisioni për Legjislacion,Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit, është komision i përhershëm dhe e shqyrton bazën juridike dhe kushtetuese për nxjerrjen e çdo ligji të Kuvendit të Kosovës. Po ashtu, komisioni mbikëqyrë edhe punën e Agjencisë Kundër Korrupsionit.

Kalendari i aktiviteteve të komisionit

Përbërja e komisionit

Driton Selmanaj

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Hajredin Kuçi

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Fikrim Damka

KOSOVA DEMOKRATIK TÜRK PARTISI

Dimal Basha

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Artan Abrashi

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Shkëmb Manaj

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Abelard Tahiri

PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

Donika Kadaj - Bujupi

ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS

Ljubinko Karadžić

Lista Serbe

Albulena Balaj - Halimaj

NISMA SOCIALDEMOKRATE

Dokumentet e komisionit