Kuvendi i Republikës së Kosovës

Adem Hodža

PARTIA:Partia Unike Gorane (JGP)

GRUPI PARLAMENTAR: Grupi Parlamentar 6+ (GP6+)

KOMISIONET: Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe MjedisKomisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike

Përkatësia etnike: Goran;

Ditëlindja: 16.06.1968;

Vendlindja: Restelicë - Dragash;

Statusi civil: i martuar;

Arsimimi: Fakultet;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Italiane, Gjermane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit