Kuvendi i Republikës së Kosovës

Albert Kinolli

PARTIA:PARTIA ROME E BASHKUAR E KOSOVËS (PREBK)

GRUPI PARLAMENTAR: Grupi Parlamentar 6+ (GP6+)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe MediaKomisioni për Integrim EvropianKomisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Përkatësia etnike: Rom;

Ditëlindja: 24.08.1967;

Vendlindja: Prizren; 

Statusi civil: I martuar; 

Arsimimi: Universitar;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Shqipe, Turke, Boshnjake, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kryetar i partisë;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit