Endrit Shala

PARTIA:NISMA SOCIALDEMOKRATE (NISMA)

GRUPI PARLAMENTAR: Nisma Socialdemokrate (NISMA)

KOMISIONET: Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave PublikeKomisioni për mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë është Komision Funksional. Secili grup parlamentar do ta ketë nga një anëtar. Kryesuesi i Komisionit për Mbikëqyrje të Inteligjencës nuk do të jetë anëtar i asnjë partie politike ose koalicioni në pushtet.Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 02.12.1981;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Universitar – Fakulteti i mjekësisë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Ministër i tregtisë dhe industrisë, Shef kabineti i ZVKM, Sekretar për marrëdhënie me publikun – Nisma;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit