Kuvendi i Republikës së Kosovës

Vjosa Osmani - Sadriu

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 17.05.1982;

Vendlindja: Mitrovicë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Doktor shkence;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Turke, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit