Slavko Simić

PARTIA:LS (Lista Serbe)

GRUPI PARLAMENTAR: Lista Serbe (LS)

KOMISIONET: Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

  • I lindur më 29.06.1984 në Mitrovicë
  • I martuar

Arsimimi

  • Fakulteti

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Deputet

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Angleze; Shqipe

Adresa

  • Rr. Rudarska, 4 - Leposaviq

Telefoni

  • 049 380 182; 062 50 60 80

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit