Müfera Srbica-┼×inik

PARTIA:Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP)

GRUPI PARLAMENTAR: 6+ (6+)

  •  lindur më 24.06.1963 në Prizren
  • E martuar

Arsimimi

  • Fakulteti Eduk.

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Nënkryetare Parlamentit;
  • Nënkryetare kom. për Arsim Shk...

Gjuhë tjetër përveç amtares

  • Shqipe; Serbe (Boshnjake)

Adresa

  • Kasimbeg Nr.62 - Prizren

Telefoni

  • 044 186 658

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit