Aktivitetet e transparencës së Kuvendit

U mbajt takimi i deputetëve me qytetarët e Ferizajt

Aktiviteti "Ditët e Kuvendit" ka vazhduar sot në teatrin e qytetit " Adriana Abdullahu" në Ferizaj, me ç'rast dhjetëra qytetarë të këtij qyteti kanë bashkëbiseduar me përfaqësues të tyre të zgjedhur dhe kanë adresuar pyetje, që nga problemet e infrastrukturës lokale, deri te proceset e rëndësishme shtetërore.

U mbajt takimi i deputetëve me qytetarët e Ferizajt

Aktiviteti "Ditët e Kuvendit" ka vazhduar sot në teatrin e qytetit " Adriana Abdullahu" në Ferizaj, me ç'rast dhjetëra qytetarë të këtij qyteti kanë bashkëbiseduar me përfaqësues të tyre të zgjedhur dhe kanë adresuar pyetje, që nga problemet e infrastrukturës lokale, deri te proceset e rëndësishme shtetërore.

Nesër në Ferizaj mbahet takimi i deputetëve me qytetarë

Kuvendi i Republikës së Kosovës, me iniciativën e Forumit për Transparencë Parlamentare, vazhdon organizimin e aktivitetit Ditët e Kuvendit 2018.

Nga takimi i deputetëve të Kuvendit me qytetarët e Pejës

Deputetët e Kuvendit të Kosovës: Besa Gaxherri, Hajdar Beqa, Fatmire Kollçaku, Dukagjin Gorani, Muharrem Nitaj dhe Hykmete Bajrami, në vazhdën e aktivitetit “Ditët e Kuvendit”, kanë takuar sot në Pejë, qytetarë të kësaj ane, me të cilët bashkëbiseduan lidhur me nevojat, shqetësimet dhe kërkesat që ata kanë.

Të premten mbahet takim i deputetëve me qytetarët e Pejës

Në vazhdën e aktivitetit "Ditët e Kuvendit", të premten, më 22 qershor 2018, mbahet takimi i deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës me qytetarë të Pejës.