Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Marte, 16.10.2018 13:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit te ditës;
2. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 06/L-096 për Referendum;
3. Shqyrtimi i Raportit të Avokatit të Popullit në lidhje me organizimin e votimit jashtë vendit për zgjedhjet parlamentare dhe lokale;
4. Shqyrtimi i Raportit me amendamente i Komisionit Funksional për Projektligjin nr. 06/L-033 për Produkte të Ndërtimit;
5. Të ndryshme.

 

Procesverbali