Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e Komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Hënë, 21.05.2018 10:00 në sallën N 10

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit te ditës;
2. Shqyrtimi në parim i Projektkodit Penal të Republikës së Kosovës nr. 06/L-074;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali