Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Premte, 18.05.2018 13:00 në sallën N 10

Rendi i ditës

Politikat kryesore të dala nga nevojat e diasporës përgjatë implementimit të nismës "Dialogu i strukturuar për të drejtat e Diasporës".

(Mediat mund të marrin pamje në fillim të mbledhjes)

 

Procesverbali