Kalendari i takimeve dhe i seancave

Vazhdimi i Seancës plenare

E Diel, 10.12.2017 15:00

Rendi i ditës

1. Votimi i Projektligjit për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2018.

 Votimi elektronik

pika 1