Lajmet e fundit

 • E Premte, 22.06.2018

  Nga mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

  Kryesia e Kuvendit të Republikës së Kosovës, në mbledhjen e sotme, të drejtuar nga Kadri Veseli, kryetar, në të cilën morën pjesë edhe kryetarët e grupeve parlamentare, përcaktoi agjendën e punës së Kuvendit për dy javët e ardhshme. lexo më shumë

 • E Premte, 22.06.2018

  Veseli: Komuniteti egjiptian ka dhënë kontribut të çmuar në ndërtimin e bashkëjetesës ndëretnike

  Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, ka pritur sot qytetarë të komunitetit egjiptian, në kuadër të shënimit të Javës egjiptiane në Kosovë lexo më shumë

 • E Premte, 22.06.2018

  Komisioni përzgjedh dhe i rekomandon Kuvendit për votim gjashtë kandidatë për gjyqtarë të Gjykatës Kushtetuese

  Pas rezultateve të intervistimit me shkrim dhe përfundimit të intervistimit me gojë, Komisioni për përzgjedhjen e kandidatëve për gjyqtarë të Gjykatës Kushtetuese, ka përzgjedhur gjashtë (6) kandidatë, të cilët ia propozon seancës së Kuvendit për votim. lexo më shumë