Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

 • E Mërkure, 07.03.2018 09:30
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 2.02.2018 dhe 14.02.2018;
3. Takim me Bordin dhe drejtorin e SHSKUK
4. Shqyrtimi i raportit të performancës për Efikasitetin dhe Efektivitetin në Implementimin e Sistemit Informativ unik të Integruar Shëndetësor;
5. Të ndryshme.

 

 • E Mërkure, 14.02.2018 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N204
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 17.01.2018 dhe 24.01.2018;

3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për gjak dhe përbërës të gjakut,

4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Mërkure, 07.02.2018 13:00
 • Dëgjim publik Salla:
 •  

Sirius Hotel Prishtinë

RENDI I DITËS

Dëgjim publik për projektligjin për Ndërmarrjet Sociale

 

 • E Premte, 02.02.2018 13:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës:17.01.2018
3. Takim me znj. Barbara Gysi - Anëtare e Komisionit për Politika Sociale të Parlamentit konfederal të Zvicrës dhe z. Skender Reçica, ministër i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale.
- Temë diskutimi : Hapat për ratifikimin e marrëveshjes se pensioneve në mes të shtetit të Kosovës dhe shtetit të Zvicrës.
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Mërkure, 24.01.2018 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
 •  

RENDI I DITËS

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i draft planit të punës së Komisionit për vitin 2018;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  
 •  

  Plani i punës së Komisionit për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale Tetor – Dhjetor 2017

  E Marte, 24.10.2017 00:00 Shpalo »
   

Kontaktet

 
Shpresa Haxhijaj Pozita: Koordinatore Email-i: shpresa.ramosaj@assembly-kosova.org Telefoni: 038 200 10 610; 044 666 835
 
 
Muhamet Bytyçi Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: muhamet.bytyci@assembly-kosova.org Telefoni: 038 200 10 616; 044 265 309