Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

 • E Marte, 16.01.2018 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: S-I
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 13.12.2017;
3. Shqyrtimi i Planit të punës së Komisionit për vitin 2018;
4. Të ndryshme.

 

 • E Mërkure, 13.12.2017 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 21.11.2017;
3. Shqyrtimi i Projektligjit për Buxhet për vitin 2018 për ministritë e linjës;
4. Të ndryshme.

 

 • E Marte, 21.11.2017 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N204
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 7.11.2017;
3. Takim i Komisionit me anëtarët e Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore;
4. Të ndryshme.

 

 • E Marte, 07.11.2017 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 24.10.2017;
3. Diskutim lidhur me programin legjislativ dhe prioritetet e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, i ftuar z.Shyqiri Bytyqi, ministër i MASHT;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
 • E Marte, 24.10.2017 11:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 17.10.2017;
3. Diskutim lidhur me programin legjislativ dhe prioritetet e Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, i ftuar z.Besim Beqaj, ministër i MIN;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali
Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Lule Ymeri Pozita: Koordinatore Email-i: lule.ymeri@assembly-kosova.org Telefoni: 038 200 10 618; 044 131 505
 
 
Shaip Goxhuli Pozita: Zyrtar i lartë i fushës Email-i: shaip.goxhuli@assembly-kosova.org Telefoni: 038 200 10 643; 044 214 640