Lajmet e fundit

Osmani: Njohja e pavarësisë nga Vatikani, njohje e sakrificës së popullit të Kosovës

e martë, 25.02.2020

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, dr. Vjosa Osmani u takua me ambasadoren e Luksemburgut, Natacha Gomes

e martë, 25.02.2020

Luksemburgu premton vazhdimin e mbështetjes së projekteve në arsim e shëndetësi

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, në ceremoninë në Kazermën “Adem Jashari”

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!