Vesti

Komisija za spoljne poslove sastala se sa predsednikom pod komiteta za spoljnu politiku Parlamenta Australije , Chris Crewther

Četvrtak, 19.07.2018
Komisija za spoljne poslove, dijasporu i strateške investicije, primila je na sastanak predsednika Pod komiteta za spoljne poslove parlamenta Australije , Chris Crewther.

Na sastanku se diskutovalo o političkim razvojima na Kosovu, uspesima u mnogim oblastima i budućim prioritetima, naročito u međunarodnoj oblasti.

Zahvaljujući g. Crewther na podršci njegove zemlje za Kosovo u raznim vremenima i okolnostima, predsednica Komisije Vjosa Osmani, upoznala je gosta o angažovanju komisije, izazovima kroz koje prolazi naša zemlja i potrebi za nastavak podrške prijateljske zemlje, kao što je Australija kao u unutrašnjoj tako i u međunarodnom aspektu.

Time Kadriaj, Elmi Reçica i Danush Ademi, smatraju značajnom i ključnom podršku Australije koju pruža Kosovu, naročito za učlanjivanje u razne međunarodne organizacije, kao što su: INTERPOL, UNESCO i dr.
Chris Crewther, se interesovao o političkim razvojima u našoj zemlji, u jedno potvrđujući da će Australija nastaviti da pruža podršku za Kosovo na njegovom putu jačanja međunarodnog subjektiviteta.

Komisioni për Punë të Jashtme takoi kryetarin e Nënkomitetit për Politikë të Jashtme të Parlamentit të Australisë, Chris Crewther Komisioni për Punë të Jashtme takoi kryetarin e Nënkomitetit për Politikë të Jashtme të Parlamentit të Australisë, Chris Crewther