Lajmet e fundit

Vazhdon Programi “Punëtoritë për Demokraci”

e mërkurë, 02.10.2019

Njëzetepesë nxënës të Shkollës Fillore “Faik Konica” ishin pjesëmarrësit e punëtorisë së sotme të realizuar në Kuvendin e Republikës së Kosovës, në kuadër të Programit “Punëtoritë për Demokraci”.

LEXO LAJMIN E PLOTË

Kuvendi rifilloi Programin “Punëtoritë për Demokraci”

e mërkurë, 25.09.2019

Kuvendi i Republikës së Kosovës ka rifilluar sot Programin "Punëtoritë për Demokraci", program ky i projektuar për edukimin qytetar të fëmijëve të shkollave fillore dhe të mesme të ulëta nga mbarë vendi, nëpërmjet të cilit ata fitojnë njohuri lidhur me demokracinë parlamentare.

LEXO LAJMIN E PLOTË

Veseli merr pjesë në ceremoninë e nënshkrimit të Listës së re të Barnave Esenciale

e premte, 20.09.2019

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, gjatë ceremonisë së nënshkrimit të Listës së re të Barnave Esenciale, e ka konsideruar ditën e sotme historike dhe shumë domethënëse për shëndetësinë.

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli, në seancën solemne për nder të 9-vjetorit të pavarësisë

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!