Lajmet e fundit

Kryetari Konjufca dhe ambasadorja Barišić flasin për forcimin e miqësisë midis Kosovës dhe Kroacisë

e martë, 21.01.2020

Kryeparlamentari Konjufca ngushëllon kryetarin në detyrë të Senatit të Parlamentit çek, Růžička, për vdekjen e kryesenatorit Kubera​

e martë, 21.01.2020

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!