News

Thursday, 01.01.1970
Veseli: Shteti serb do të përgjigjet për zhdukjen e Ukshin Hotit dhe gjenocidin e kryer në Kosovë Veseli: Shteti serb do të përgjigjet për zhdukjen e Ukshin Hotit dhe gjenocidin e kryer në Kosovë Veseli: Shteti serb do të përgjigjet për zhdukjen e Ukshin Hotit dhe gjenocidin e kryer në Kosovë Veseli: Shteti serb do të përgjigjet për zhdukjen e Ukshin Hotit dhe gjenocidin e kryer në Kosovë