Lajmet e fundit

Kryetarja e Kuvendit u takua me komandantin e KFOR-it, gjeneral Risin

e hënë, 10.08.2020

Kryetarja e Kuvendit dhe komandanti i KFOR-it biseduan për sigurinë në vend dhe menaxhimin e pandemisë

LEXO LAJMIN E PLOTË

Kryetarja e Kuvendit, dr. Vjosa Osmani takoi Koordinatoren e OKB-së për Zhvillim, znj. Ulrika Richardson

e hënë, 10.08.2020

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale mbajti dëgjim publik

e hënë, 10.08.2020

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, në seancën për Mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!