Lajmet e fundit

Fjalimi i Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani, në Seancën Solemne të Kuvendit të Kosovës

e hënë, 17.02.2020

Kryeparlamentarja Osmani: Presidenti Rugova, ideator dhe arkitekt i Kosovës së pavarur

e hënë, 17.02.2020

Osmani: Linjë e veçantë buxhetore për strehimoret e viktimave të dhunës në familje

e shtunë, 15.02.2020

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!