Lista e deputetëve të Kuvendit të Kosovës

Bekë Berisha

Bekë Berisha

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

    Grupi parlamentar

  • AAK

Partia

  • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Të dhëna personale

  • I lindur më 14.08.1978 në Staradran
  • I martuar

Arsimimi

  • I lartë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

  • Anëtar i komisionit për mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë