Transkriptet

  Seancë Plenare

  E Enjte, 19.01.2017 10:00
  R e n d i  i  d i t ë s


  1. Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,

  2. Koha për pyetje parlamentare,

  3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,
  4. Interpelanca e ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Arsim Bajrami, sipas kërkesës së deputetit Ismajl Kurteshi, i mbështetur edhe nga 15 deputetë nënshkrues, në lidhje me organizimin e arsimit parashkollor, parafillor dhe parauniversitar në Kosovë,

  5. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 05/L-132 për automjete,

  6. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 05/L-134 për legalizimin e armëve dhe dorëzimin e armëve të vogla dhe të lehta, municionit dhe mjeteve eksplozive,

  7. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 05/L-095 për Akademinë e Drejtësisë,

  8. Debat parlamentar sipas kërkesës së deputetit Glauk Konjufca, i mbështetur edhe nga 9 (nëntë) deputetë tjerë lidhur me arrestimet e aktivistëve të Lëvizjes "Vetëvendosje",

  9. Formimi i Komisionit ad hoc për përzgjedhjen e një 1 (një) anëtari të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës.

  ProcesverbaliTranskripti

  Votimi elektronik

  pika 0
  pika 5
  pika 7