Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala

E Marte, 23.07.2019 10:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Miratimi i Rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 22.07.2019,
3. Intervistimi i Sebaudin Ramaxhiku, Zyrtar Ligjor në Telekomin e Kosovës sh.a,
4. Intervistimi i Arben Hlili, Shef i Kontabilitetit Departamenti i Financave në Telekomin e Kosovës sh.a,
5. Të ndryshme.