Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Mërkure, 10.07.2019 13:00 në sallën N 303

Rendi i ditës


Raportim i ministres së Ministrisë së Integrimit Evropian, znj. Dhurata Hoxha;