Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Hënë, 03.06.2019 13:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

 

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 13.5.2019;

3. Takim i Komisionit me kryetarin e Komunës së Dardanës Qëndron Kastrati;

4. Shqyrtimi i shkresës së Avni Preshevës drejtuar Komisionit;

5. Njoftim i Komisionit me punën e Grupeve të punës për monitorim të ligjeve;

6. Të ndryshme.