Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

E Enjte, 23.05.2019 11:00 në sallën N 302

RENDI I DITËS


1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Takim me Ambasadoren e Suedisë në Kosovë znj. Karin Hernmarck- Ahliny;
3. Të ndryshme.

 

Procesverbali