Kalendari i takimeve dhe i seancave

Takim i Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Hënë, 13.05.2019 15:00 në sallën C 301

Takim i Komisionit me Komisionin për Edukim dhe Mjetet e Informimit Publik te Kuvendit të Shqipërisë

Procesverbali