Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Marte, 26.03.2019 14:00 në sallën N 303

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-084 për mbrojtjen e fëmijës,

2. Të ndryshme.

 

Procesverbali