Kalendari i takimeve dhe i seancave

Takim i Komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Hënë, 25.03.2019 10:00 në sallën C 405

Takim për lansimin e fushatës në Ndalimit të Ndëshkimit Trupor dhe Dhunës ndaj Fëmijëve.
Ky lansim i fushatës bëhet fillimisht në Komisionin Funksional dhe organizohet në bashkëpunim me partnerët mbështetës të Komisionit Funksional, Save the Children në Kosovë dhe Syri i Vizionit.
I ftuar është edhe kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli.