Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal

E Enjte, 14.03.2019 11:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 26.2.2019;
3. Raportim i ministrit të Ministrisë së Infrastrukturës dhe transportit, z.Pal Lekaj, për planifikimin e punëve dhe projekteve infrastrukturore për vitin 2019;
4. Të ndryshme.

 

Procesverbali