Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Premte, 15.03.2019 10:00 në sallën N 302

Rendi i ditës:

1. Shqyrtimi i Peticionit,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar,
3. Të ndryshme.