Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

E Mërkure, 13.03.2019 10:00 në sallën C 203

Rendi i ditës

1. Dëgjimi publik lidhur me mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit Nr.05/L-20 për Barazi Gjinore