Kalendari i takimeve dhe i seancave

Takim i Komisionit

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi

E Premte, 08.03.2019 12:00 në sallën N204

Rendi i ditës:

1. Takim i Komisionit me një delegacion nga Universiteti i Indianes SHBA.