Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhje e komisionit

Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike

E Mërkure, 06.03.2019 16:00 në sallën N 303

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-145 për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit shtetëror të Republikës së Kosovës në procesin e dialogut me Republikën e Serbisë;
3. Shqyrtimi i Draft Platformës për dialogun mbi Marrëveshjen përfundimtare, gjithëpërfshirëse dhe ligjërisht të detyrueshme për normalizimin e marrëdhënieve mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë;
4. Të ndryshme.