Kalendari i takimeve dhe i seancave

Seancë e Veçantë

E Mërkure, 06.03.2019 15:30

Rendi i ditës


1. Shënimi i 21-vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

Transkripti